BeCreativKvalitet


Hos BeCreativ bestræber vi os på kvaliteten når vi producerer dine produkter og leverer ikke noget, der ikke er blevet godkendt.

Om vi håndgravere, lasergravere eller CNC gravere bliver alle designs gået igennem for fejl, finpudset og rettet til, så det passer produktets design. 


Vi stræber os på en god kvalitet af træet og vejleder kunden om, hvilken træsort der vil egne sig bedst til produktet.


Træet er et levent materiale og hvert stykke er unikt. Kvaliteten af træet for os, er at udnytte de strukture, sprækker m.m. træet har, til at lave et unikt produkt.

Koncept til Produkt


BeCreativ har et tæt samarbejde med V'Art. Koncept ideer bliver designet, 3D animeret og printet til færdig produkt i træ udført af BeCreativ. Vi stræber os på at intet er umuligt og alt kan laves.


Håndarbejdet


Alle produkter bliver hånddesignet og derefter håndlavet. Vi har respekt for det gamle traditionelle håndværk og håndgravere derfor også specielle ordre eller efter ønske. 
Bestilles der større partier til konfirmationer, brylluper m.m. lasergravere og CNC gravere vi også. 

Materialer


Fyrretræ - Fyr har ofte større knaster som sidder i kranse. Kernevedet er gulligt til rødburnt og ofte meget harpiksindholdigt, så det ikke rådner og gør at det har en god holdbarhed, da kerneveddet er stærkt. Styrken variere alt efter indholdet af knaster.

Anvendes oftes i bygningskonstruktioner, døre, vinduer, møbler m.m.


Asketræ - Ask er en relativ tung og hård træart med gode mekaniske egenskaber. Specielt har asketræ stor sejhed, som udnyttes i bl.a. redskaber og skafter, legetøj og møbler. 

I oldtiden brugte man ask til skafter, vogne, stiger, spyd og buer. De første flyvemaskiner blev bygget af asketræ.


EgetræEgetræ er tungthårdt og stærkt. Kerneveddet er gråbrunt. Årringene er tydelige i både tværsnit og længdesnit. 

Egetræ spejl - Det kan du se når du ser et pudset bræt af egetræ, der er skåret i længdesnit. Spejlet er marvstrålerne, som man ser som smukke fløjlsglinsende pletter eller striber. Det gør egetræ til meget smukt træ.


BøgetræBøgetræets ved er fast, tæt, tungtstift, sejt og hårdt. Når træet lige er fældet har veddet en lys hvid-gul farve. Når veddet har lagret et stykke tid bliver det mere rødligt. 


Mahogni - Mahogni har gode styrkeegenskaber og meget lidt svind. Det er yderst holdbart og har gode bearbejdningsegenskaber. Sammen med et smukt udseende gør, at mahogni har været populært til snedkerarbejde.

Anvendes i mange sammenhænge, især til møbler og gulve. Da mahogni er tonetræ, benyttes det af instrumentbyggere, som ønsker en varm, rund og klangfuld lyd